חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ס"ע 25134-08-11

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה בחיפה
25134-08-11
1.4.2014
בפני :
איריס רש

- נגד -
:
אורי יצחק אלון
עו"ד נעמה סלע
:
1. סינוגה מדיקל בע"מ
2. מיטבית עותודות חברה לניהול קרנות פנסיה בע"מ
3. כלל ביטוח בע"מ

עו"ד אבי קליר
החלטה

1.         לפני בקשת התובע לגילוי ועיוןבמסמכים ספציפיים (להלן- הבקשה).

2.         המסמכים שלגביהם מבוקש הגילוי והעיון הם:

א.         הסכמים שנחתמו עם משקיעים בחברת סינוגה מדיקל בע"מ (להלן-הנתבעת) בתקופת עבודתו של התובע ועד חצי שנה לאחריה.

ב.         דיווחי נוכחות חודשיים של התובע.

ג.          מסמכים ממשקים All-in-One (MCU-PC IRS, MCU-DSP IRS) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.

ד.         מסמכי בדיקות תוכנות All-in-One (Glucometer/Oximanometer STD) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.

ה.         ה- Code Reviewes שבוצעו לתוכנות ה-All-in-One.

ו.          ה- Unit Test שבוצעו לתוכנת ה-All-in-One.

ז.          שני מדריכים לשימוש בתכנת CMPC (מטריצת סוכר בדם וריצות רגרסיה).

ח.         קוד מקור של תוכנת All-in-One.

ט.         קוד מקור של תוכנת CMPC.

י.          תיקי ניתוח סיכונים לשני מוצרי ה-All-in-One (Glucometer/Oximanometer Risk Management File) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.

יא.        מפרט דרישות שיווקיות למוצר All-in-One (All-in-One MRD) + על כל גרסאותיו כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמך.

יב.        מדריכי משתמש (User Manuals, Quick Guides) לכל המוצרים על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.

יג.         מפרטי דרישות חומרה לשני מוצרי ה-All-in-One (Glucometer/Oximanometer Hardware Requirements Specifications) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים- לתכנוני חומרה Rev 1.0 ו- Rev 1.0b.

יד.        מפרטי דרישות מכאניקה למוצרי ה-All-in-One (Glucometer/Oximanometer Mechanical Requirements Specifications) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.

טו.        השרטוטים המכאניים של מוצר All-in-One.

טז.       מפרט טעינת תוכנה ובדיקות בייצור למוצרי All-in-One.

יז.        מפרטי בדיקות אישור לייצור מוצרי All-in-One לכל המוצרים על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המוצרים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>